Ważne: nasza strona wykorzystuje pliki Cookies
Korzystanie z tego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących Cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.
Więcej informacji o Cookies.
Zapoznałem się z informacją (nie wyświetlaj więcej tego komunikatu)
Logo BIP

biuletyn
informacji publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 11 w Gliwicach

Mapa serwisu | Wysoki kontrast
 

Inspektor Ochrony Danych 

wydruk do pliku pdf

OBOWIĄZEK INFORMACYJNY

  1. Administratorem przetwarzanych danych osobowych jest: Zespół Szkolno – Przedszkolny nr 11 w Gliwicach, ul. Tarnogórska 59, 44-100 Gliwice - reprezentowany przez Dyrektora Jednostki
  2. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest:
    a. Wypełniania obowiązków kształcenia i wychowania dzieci, nałożonych:
        • Ustawą z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty 
        • Ustawą z dnia 14 grudnia 2016 r. – prawo oświatowe
        a także rozporządzeniami wykonawczymi do ww. ustaw.
    b. Zgoda osoby, której dane dotyczą.
  3. Dane osobowe, o których mowa w pkt 2 ppkt a. będą przechowywane zgodnie z Instrukcją Archiwalną opracowaną na postawie Ustawy z 14 lipca 1983 r. o narodowym zasobie archiwalnym i archiwach.
  4. Dane, o których mowa w pkt 2 ppkt. b będą przetwarzane do momentu wycofania zgody lub zgodnie z pkt 3.
  5. Informujemy, że przysługuje Pani/Panu prawo do dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
  6. Dane osobowe nie będą udostępniane, za wyjątkiem podmiotów upoważnionych na podstawie przepisów prawa.
  7. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  8. Podanie danych osobowych zgodnie z pkt 2 ppkt a. jest obowiązkiem ustawowym, zaś podanie danych osobowych zgodnie z pkt 2 ppkt b. jest obowiązkiem umownym. Cofnięcie zgody będzie skutkowało brakiem możliwości wykonywania czynności, objętej zgodą na przetwarzanie danych osobowych.
  9. Inspektorem Ochrony Danych w placówce jest: Anna Leśniewska, e-mail: iod@zsp11gliwice.pl



 liczba odsłon strony: 96 
Logo Samorządu Gliwice

Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 11 w Gliwicach, Tarnogórska 59

tel. 32 231 07 14, faks 32 231 07 14

sekretariat@zsp11.gliwice.eu

 

Elektroniczna Skrzynka Podawcza

Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 11 w Gliwicach

epuap.gov.pl

Logo systemu EPUAP